La Copa se empieza a jugar en la Mola

Un día radiante esperaba los jugadores y jugadoras que esta mañana han subido a la Mola para protagonizar la imagen previa de la Copa del Rey y Copa de la Reina.

A una semana exacta para que empiece la competición, un representante de cada uno de los equipos catalanes participantes han hecho esta excursión. La actividad ha servido para grabar un reportaje que se emitirá este sábado en el TN Migdia de TV3.

Inyaki Freixa y Lara San José del Atlètic, Vicenç Ruiz y Glòria Comerma del Egara, Xavi Lleonart y Gigi Oliva del Polo, y Cesc Mata y Berta Queralt del Júnior han sido los protagonistas.

Una gran experiencia que servirá para dar un nuevo impulso mediático a la Copa y a nuestro deporte.


Fotos: Joan Maeso




La Copa es comença a jugar a la Mola

Un dia radiant esperava els jugadors i jugadores que aquest matí han pujat a la Mola per protagonitzar la imatge prèvia de la Copa del Rei i Copa de la Reina.

A una setmana justa perquè comenci la competició, un representant de cadascun dels equips catalans que hi participaran han fet aquest excursió, que ha servit per gravar un reportatge que s’emetrà aquest dissabte al TN Migdia de TV3.

Inyaki Freixa i Lara San José de l’Atlètic, Vicenç Ruiz i Glòria Comerma de l’Egara, Xavi Lleonart i Gigi Oliva del Polo, i Cesc Mata i Berta Queralt del Júnior n’han estat els protagonistes.

Una gran experiència que servirà per donar un nou impuls mediàtic a la Copa i al nostre esport.

Fotos: Joan Maeso